Update

08 december 2023 12:02

Een tijdje geleden hebben we een crowdfunding opgestart voor Angel en Chino.

Helaas hebben we slecht nieuws. Angel heeft het helaas niet gered. Ze was al ontzettend zwak en ziek toen ze de opvang binnenkwam. Er is direct gestart met speciale dieetvoeding voor verzwakte dieren en hier at ze dan ook meerdere blikjes van op per dag. Ze kwam héél langzaam aan in gewicht maar helaas bleef ze ademhalingsproblemen houden en was erg zwak. Ze genoot wel van de frisse neus dagelijks op de speelweide.

Uit bloedonderzoeken kwamen helaas geen goede resultaten naar voren. Haar leverwaardes waren zéér laag doordat ze lange tijd niet goed gegeten zal hebben. Uit echo's kwamen ook geen goede resultaten naar voren en op röntgenfoto's was te zien dat haar o.a. haar longen en lever en niet goed uitzagen.

Er werd gestart met een behandeling van allerlei antibiotica's en oppeppers. Elke dag kwam de dierenarts haar injecties geven, ook in de weekenden. Maar haar toestand verbeterde niet en ging enkel achteruit. We hebben er alles aan gedaan om haar te redden, maar Angel was helaas te zwak.
We hebben hier allemaal vreselijk veel verdriet over gehad en er zijn flink wat tranen gevloeid. Ze is inmiddels gecremeerd en zal voor altijd in onze hartjes blijven.

Over Chino hebben we wel goed nieuws. Hij is al heel wat kilo'tjes aangekomen en gaat heel goed vooruit. Chino mag opzoek naar een nieuw thuis!
Hij is een knappe 11-jarige vrolijke kerel die ook nog een heel goed thuis verdiend op zijn oude dag! Zijn bloedonderzoeken waren helemaal goed en zijn gebitje is nu weer stralend wit!

We bedanken in elk geval via deze weg nogmaals alle donateurs die Angel en Chino hebben geholpen met een (kleine) bijdrage!