Update grote groep katten en kittens

06 oktober 2021 15:00

Iedereen die een bijdrage heeft gedaan aan de kosten voor de verzorging van deze katten, heel erg bedankt! Mede dankzij jullie hebben deze dieren een tweede kans gekregen. Hoe gaat het nu met de katten en kittens die we hebben opgevangen? Het begon zoals in vele gevallen met enkele niet steriele katten die zich al snel uitbreidde tot een grote groep. In totaal zijn er uiteindelijk 36 katten op de locatie gevangen en in het asiel gekomen. De katten zijn mensen gewend, maar geen vreemde mensen. Ze zijn erg bang en moeten erg wennen aan een nieuwe omgeving. Deze katten blazen van angst naar ons en vinden geaaid worden op dit moment nog geen pretje. Gelukkig zien we zachtjes aan wat verbetering en beginnen ze al langzaam wat meer vertrouwen in ons te krijgen. Door zoveel mogelijk tijd aan hen te besteden, proberen we ze voorzichtig aan mensen te laten wennen. 

Ook blijken ze helaas allemaal giardia te hebben. Ze krijgen nu de 2e kuur om dit te behandelen. Als ze deze kuur gehad hebben en ze van de klachten af zijn kunnen we gaan beginnen met het zoeken naar een geschikt thuis voor deze dieren. Ze verdienen het zo! 


Zoals kleine Illeke. Hij is een kereltje van 17 weken oud. Hij is erg klein gebleven en heeft een achterstand omdat hij erg mager was toen hij binnen kwam. Het gaat inmiddels beter, maar hij zal waarschijnlijk altijd kleiner blijven. Maar ook zijn groepsgenoten zijn op zoek naar hun eigen thuis waar ze langzaam mogen wennen. Zie de foto's voor enkele van de katten. Op onze website vind je meer informatie over de dieren en wat we voor ze zoeken.

Bekijk website