Een aantal katten zoeken nog een eigen thuis

13 december 2021 14:30

De meeste dieren uit de groep van 39 katten die we in september in de opvang kregen hebben inmiddels een eigen huisje gevonden, maar op dit moment zoeken nog 4 katjes een nieuw thuis. Ben jij of ken jij iemand die deze katten een tweede kans wil geven? De katten zijn mensen gewend, maar geen vreemde mensen. Ze zijn erg bang en moeten erg wennen aan een nieuwe omgeving, nieuwe baasjes en het nieuwe thuis. We plaatsen deze katten enkel samen met een andere kat uit de woning of bij een sociale kat die een kattenkameraadje zoekt. Deze katten verhuizen niet alleen. Ze zijn altijd gewend om in een grote groep te leven. Hieronder stelt Louise zich alvast even kort voor:


"Louise is de naam en ik ben een knappe meid van 2 jaar oud, vind je niet? Ik zit meestal verstopt of hoog op de plankjes. Daar kan namelijk niemand mij vinden hihi. Ik voel me daar veilig. Vreemde mensen ken ik namelijk niet. Ik vind ze eng en ik vind het asiel in Born ook maar spannend. Wat ik zoek is een geduldige baas, iemand die mij uit mijn schulp kan laten kruipen en me de tijd geeft om te wennen."

Maar ook pittige Chienne, erg bange Benoit en knappe tijgerkater Xavier zoeken nog een eigen thuis waar ze rustig mogen wennen. Voor meer informatie, klik op de link in hun naam of kijk op onze website:

Bekijk website