Help onze kittens

Opgehaald

195
16% bereikt van het totaalbedrag € 1.150
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Elk jaar weer vangen wij honderden kittens op, die we onderbrengen in gastgezinnen zodat ze daar liefdevol en veilig kunnen opgroeien. Wij helpen de gastgezinnen aan voeding, medische zorg en noodzakelijke materialen voor de kittens maar dat kost een hoop geld! Wil jij ons daarom helpen?

Graag willen wij een aantal noodzakelijke materialen aanschaffen voor de kittens in onze gastgezinnen. 

Krabpalen 

Graag willen we meerdere krabpalen in verschillende maten aanschaffen, zodat de kittens een plek hebben om in te klimmen, klauteren en te spelen. Ook is het krabben van nageltjes voor katten onderdeel van hun natuurlijke gedrag, daarom is een krabpaal in het huis van onze gastgezinnen zeer belangrijk.  

  

Snuggle safes 

Voor onze moederloze kittens is warmte van levensbelang. Kittens die geen moeder meer hebben worden met de fles grootgebracht in het gastgezin en om de paar uur gevoed.  Het is heel belangrijk dat zij een snuggle safe hebben, een warmtebron die constante warmte afgeeft zodat moederloze kittens daar tegenaan kunnen kruipen en slapen om zich geborgen te voelen.

Willen jullie ons helpen om deze spullen bij elkaar te sparen voor de kittens? We zijn met elke bijdrage heel blij, hoe groot of klein ook. 

Help jij onze kittens met een bijdrage?