Streefbedrag behaald

Waterpret voor honden; help ons aan hondenzwembadjes!

Opgehaald

683
117% bereikt van het totaalbedrag € 580
Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Dankzij alle gulle donateurs is onze streefbedrag behaald! Ontzettend bedankt allemaal!
We gaan de vijf hondenzwembadjes aanschaffen. Je kunt nog steeds geld doneren, alle donaties die nu nog binnenkomen gebruiken we voor de aanschaf van meer zwembadjes, speeltjes voor in het water en speciale koelmatten en halsbanden. 

Oef, het is warm in Limburg! Wat is nou lekkerder dan af te koelen door een plons in fris water te nemen?

Help ons aan vijf ruime zwembadjes (160 x 160 x 30 cm) die zo sterk zijn dat ze goed bestand zijn tegen het spattergeweld en de soms wat scherpe nageltjes van onze viervoeters.  

Onze asielhonden hebben jammer genoeg geen baas die hen mee kan nemen voor een dagje strand of om een lekkere duik te kunnen nemen in stromend riviertje. Maar natuurlijk doen wij ontzettend ons best om zo goed mogelijk voor onze honden te zorgen en hun verblijf bij ons zo fijn mogelijk te maken. Verkoeling kunnen zoeken op warme dagen hoort daar voor ons ook bij. We hopen daarom een aantal hondenzwembaden te kunnen kopen die groot genoeg zijn om heerlijk in te plonzen. 

Warme dagen vragen van onze vrijwilligers en medewerkers wat extra aanpassingen. Zo wordt er vroeger op de dag gewandeld met honden en zijn de rondjes die we lopen korter. Zwembadjes zijn voor ons om twee redenen enorm belangrijk:

  • de honden kunnen lekker afkoelen
  • én we kunnen hen een leuke bezigheid aanbieden op dagen dat het te warm is om lange wandelingen te maken. We willen immers niet dat onze mensen of dieren oververhit raken maar willen ook niet dat onze honden zich vervelen. 

Gun jij onze honden de nodige waterpret? Draag dan een steentje bij aan onze actie om heerlijke ruime hondenzwembadjes aan te kunnen schaffen.

Help mee tijdens deze hitte! Onze honden zijn je zeer dankbaar!